Αργοί ρυθμοί και πρόσωπα από τα αζήτητα

Κατηγορία: Media
epsilon

Έτσι θα γίνει το «Έψιλον» νέο MEGA;…

Αυτά που γνωρίζουμε (από τα δελτία Τύπου) είναι ότι στο πρόγραμμα του «Εψιλον» θα ενταχθεί μια πρωινή καθημερινή ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Σπύρος Χαριτάτος, η εκπομπή του Βαγγέλη Περρή (που έφυγε από τον ΣΚΑΙ) και η εκπομπή «Off Camera» της Αμαλίας Κάτζου.

Επίσης από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Νεα Σελίδα» Παναγιώτης Παναγιώτου θα ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού. Άγνωστο όμως σε τι θέση και με ποιες αρμοδιότητες. Κι αυτό διότι τα δυο αυτά δεν συμπίπτουν πάντα! Και ο νοών νοείτω!

Τι άλλο όμως γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ; Οτι οι μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού θα είναι ορατές από τη νέα σεζόν 2018 – 2019. Και ότι στόχος των ιθυνόντων του σταθμού – όσο υπερφίαλο κι αν ακούγεται, είναι το «Εψιλον» να γίνει ένα νέο Mega που θα αντιμετωπίσει επί ίσοις όροις τα υπόλοιπα μεγάλα κανάλια.

Κατά τα άλλα ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, αφού ειδικά αυτό το τελευταίο μοιάζει περισσότερο με προσδοκία, χωρίς αποτέλεσμα! Διότι το μέγα ερώτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα πρόσωπα στις θέσεις κλειδιά. Ποιοι θα στελεχώσουν τι και πότε. Μιας και ο χρόνος όπως και τα πρόσωπα είναι καταλυτικός παράγοντας.

Δεδομένου λοιπόν ότι τέλη Φεβρουαρίου στο κανάλι δεν υπάρχει καμια νέα άφιξη που να σηματοδοτεί όλα τα παραπάνω… Αλλά αντίθετα η κινητικότητα εξαντλείται σε δευτερευούσης σημασίας συμπληρώματα… Δημιουργείται μια ομίχλη που έχει άμεσες συνέπειες στην εικόνα και τη φήμη του σταθμού.

Εκτός όμως από αυτό είναι και θέμα ουσίας. Δηλαδή πώς θα προχωρήσει το κανάλι στη νέα του εποχή με ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή; Με κάμερες, μονταζιέρες, λινκ κ.α λίθινης εποχής; Για MEGA ούτε λόγος! Επίσης, χωρίς ακόμη να έχει τοποθετηθεί διευθυντής ειδήσεων; Ενώ η ικανή στο πρόγραμμα Αλκηστις Μαραγκουδάκη πρέπει να προχωρήσει σε τεράστιες αλλαγές που προϋποθέτουν την ύπαρξη, ικανού, αν όχι υψηλού budget και οι ρυθμοί μοιάζουν να είναι χελώνας;

Και κάτι τελευταίο MEGA δεν γίνεσαι με πρόσωπα από τα αζήτητα και αμφιβόλου ποιότητας, τοποθετώντας τα μάλιστα στην καθημερινή βιτρίνα του προγράμματος σου!

enimerosi24.gr