Για απόκρυψη της δήλωσης Ερντογάν κατηγορεί το ΑΠΕ ΜΠΕ

Κατηγορία: Media
nea dimokratia

… με ανεπίσημη διαρροή η ΝΔ…

Με ανεπίσημες διαρροές το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ επιτίθεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ κατηγορώντας το για απόκρυψη είδησης που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και όλων των ΜΜΕ από χθες το πρωί. Στην ουσία η κατηγορία στρέφεται κατά του προέδρου και γενικού διευθυντή του Πρακτορείου Μιχάλη Ψύλλου, αλλά και της κυβέρνησης για έλεγχο των κρατικών ΜΜΕ.

Η είδηση που εμμέσως κατηγορεί η Πειραιώς ότι απέκρυψε το Πρακτορείο αφορά στο παραλήρημα του Τούρκου προέδρου Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογάν ο οποίος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Σαγγάριο είπε ότι «Όσοι θέλουν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους ας πάνε να κοιτάξουν την πρόσφατη ιστορία τους. Όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους πρώτα να διαβάσουν βιβλία ιστορίας. Ας μάθουν πολύ καλά πως γλίτωσαν από το να παστωθούν στο Σαγγάριο, και πως έφυγαν από εδώ πέφτοντας στη θάλασσα»!

Είναι προφανές ότι εξαιτιας του σκληρού περιεχομένου της δήλωσης του Τούρκου προέδρου η ΝΔ απέφυγε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση κατά του Αθηναϊκού Πρακτορείου που να το κατηγορεί για απόκρυψη… Φρόντισε όμως να διαρρεύσει την οργή της για τον έλεγχο που ασκεί η κυβέρνηση και τη μετατροπή του σε προπαγανδιστικό όργανο της.

typologies.gr