Ο Δ. Μάρης νοσταλγεί το «Έθνος»…

Κατηγορία: Media
maris

…και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα να εμπλακεί εκ νέου στα εκδοτικά μιας εφημερίδας…

«Πλέον έχουμε σημαντική εμπειρία σε εκδοτικά projects και εάν παρουσιαστεί μια αξιόλογη ευκαιρία, θα την εξετάσουμε. Θεωρώ ότι από την ιστορία του ΕΘΝΟΥΣ βγάλαμε πολύτιμα συμπεράσματα που θα μας χρησιμεύσουν για την συνέχεια. Δεν είχαμε την εμπειρία μιας εφημερίδας και τώρα την έχουμε».
Τα παραπάνω ανέφερε το αφεντικό της 24Media Δημήτρης Μάρης αφήνοντας έτσι ανοιχτά όλα τα ενδεχομενα να εμπλακεί εκ νέου στα εκδοτικά μιας εφημερίδας μετά την εμπειρία του ΕΘΝΟΥΣ.. αν και ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο δεν είναι στις προτεραιότητές του.
Μιλώντας στο marketingweek και αναφερόμενος στο καθαρά εκδοτικό αποτέλεσμα στο Έθνος, ο Δ. Μάρης είπε ότι ήταν εξαιρετικό. «Το θεωρώ ένα μικρό θαύμα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωσης Εκδοτών Διαδικτύου που, με μάλλον νοσταλγική διάθεση, επισήμανε: «Πήραμε έναν ταλαιπωρημένο τίτλο, ο οποίος μάλιστα για ένα διάστημα είχε σταματήσει να εκδίδεται και σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα του δώσαμε σημαντική εκδοτική υπόσταση. Σημειώσαμε δημοσιογραφικές επιτυχίες μέσα από το Έθνος, βγάλαμε σημαντικές αποκαλύψεις και τα ρεπορτάζ μας συζητήθηκαν. Τα περισσότερα ζητήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στην κεντρική πολιτική σκηνή προήλθαν από δημοσιεύματα του Έθνους».
Ο  Δ. Μάρης έκανε και τα παράπονά του για τη διαφημιστική αγορά που «δεν στήριξε το Έθνος όσο θα μπορούσε και όσο θα δικαιούνταν η εφημερίδα με βάση την ποιότητά της».

ethnos.gr