Το άγνωστο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Κατηγορία: Crimenet Stories
720_562968_eb1032e9de-907d4fe13db58bf1

Η μοίρα φαίνεται πως είχε προειδοποιήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα για τις προθέσεις της, καθώς, όπως αποκάλυψε ο πρώην μπάτλερ της, είχε εμπλακεί και σε άλλο τροχαίο πριν από το μοιραίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Ο Πολ Μπάρελ, ο οποίος συμμετέχει στο αυστραλιανό reality επιβίωσης «I’m a celebrity, get me out of here», μίλησε για το άγνωστο έως σήμερα τροχαίο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τον συμπαίκτη του και διάσημο μέντιουμ Τζον Έντουαρντ. Το μέντιουμ άρχισε να «διαβάζει» τον Μπάρελ λέγοντάς του ότι είχε κάποιο φίλο που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται με το χάρισμα του μέντιουμ, το ενδιαφέρον όλων χτύπησε κόκκινο, όταν ο Έντουαρντ ρώτησε τον πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα αν το συγκεκριμένο άτομο είχε εμπλακεί σε δύο τροχαία, «έναν οιωνό και ένα μοιραίο». Αν και αρχικά ο Μπάρελ απάντησε αρνητικά, ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα, σκεπτόμενος λίγο καλύτερα, συμφώνησε.

Αργότερα, μιλώντας στη συμπαίκτριά του Τζάκι Τζιλς, ομολόγησε ότι εξεπλάγη από το ταλέντο του μέντιουμ, καθώς δεν ήταν δυνατό να γνωρίζει ότι η Νταϊάνα είχε και άλλο ατύχημα με το αμάξι της. «Ήταν φοβισμένη εκείνη τη νύχτα και τράκαρε το αμάξι της. Δεν θα έπρεπε να είχε οδηγήσει. Ήταν στη μέση του πουθενά. Με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει και της είπα: «Κλειδώσου στην τουαλέτα του κοντινότερου ξενοδοχείου και θα έρθω να σε πάρω». Και πήγα. Πήγα τα μεσάνυχτα και τη μάζεψα και μετά πήρα την αστυνομία και το παλάτι να τους πω να πάρουν με γερανό το αμάξι», αποκάλυψε ο Μπάρελ για το άγνωστο περιστατικό.

Πηγή: Espresso